Schaal 26 cm metallic grijs

Hoogte totaal 35 cm

Jaarrond leverbaar

In de Chinese cultuur heeft deze paddenstoel grote spirituele waarde en wordt de "de goddelijke paddenstoel van de ontsterfelijkheid" genoemd. De lakzwam is een van de meest succesvolle en oertraditionele Oosterse geneeskrachtige paddenstoelen met een wonderbaarlijke uitwerking op de gezondheid van mens en dier. Hij bevat stoffen die helpen bij de opbouw van het immuunsysteem, verminderen de bloedsuiker, werkt ontstekingsremmend en activeren de eiwitsynthese in bloed, lever en mergbeen.

Vele jaren heeft men getracht de lakzwam te cultiveren, na jaren onderzoek is het ons gelukt deze lakzwam biologisch te telen. Deze zwam is zeer decoratief en niet giftig. Door onze speciale teeltmethode is elke lakzwam gevormd tot een stukje kunst en erg lang houdbaar.

Verzorging

Deze lakzwam kan zowel binnen als buiten geplaatst worden en heeft geen verzorging nodig. Binnen treedt er een verhouting op en buiten, geplaatst uit de wind en in de schaduw, groeien ze verder. Een prachtig glanzende houtzwam, alsof hij gevernist is. Winterhard en niet giftig. Bestemd voor decoratie en niet voor consumptie.