NIEUW op onze site: Een pagina speciaal voor de kinderen! Hier treft u de avonturen van het boselfje Evelientje aan met leuke knutselwerkjes en spelletjes. Voor nog meer mystieke kleurplaten verwijzen wij u naar de site www.PheeMcFaddell.com

Toen Evelientje wat was uitgerust, vroeg Otto: “Ga je met me mee? Dan stel ik je aan mijn andere vrienden voor.” Dat wilde Evelientje wel. Tot nu toe had ze alleen maar over vriendjes gedroomd. Otto liep voor haar uit het bos in. Evelientje vloog achter hem aan maar stopte aan de rand van het bos. Ze keek om naar de andere kant van het meer, de kant waar ze al die tijd had gewoond. “Dag bos aan de andere kant, dag meer!”, riep ze heel hard. “Ik ben hier niet meer alleen. Ik wordt vast heel gelukkig hier!” Daarna vloog ze snel achter Otto aan.

Lees meer...

De volgende morgen werd Evelientje vroeg wakker van het zonnetje op haar gezicht. Het was een stralende dag in het bos en Evelientje rekte zich uit. Ze wilde net overeind komen toen ze iemand zag zitten aan de andere kant van het elfenbankje. Eerst schrok ze wel even, maar ze wist al snel dat het goed was. Ze kroop overeind en keek heel voorzichtig naar de andere kant van het elfenbankje. Daar, op de rand, zat nog een elfje. Ze leek op Evelientje.

Lees meer...